İstiklal İlkokulu

Vizyon: “Her öğrencinin iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini ve sosyal becerilerini geliştirmesini, toplumsal ve milli değerleri yaşamasını sağlamak, çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneğini kazandırmaktır. ”

Misyon: “Büyük düşünebilen ve bunu hayata geçirme çabasında olan, insanların mutluluğunu hedeflemiş, milli ve manevi kültürünü evrensel değerler içinde koruyup geliştiren, bilgiyi etkili ve verimli kullanabilecek, dünya çapında bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmaktır.

Başarılar: 0

Saatler: Sabah 09:00-12:30 arası 4 ders Öğlen arası 12:30-13:25 Öğleden sonra 13:25-15:00 arası 2 ders yapılmaktadır.
Isınma: Kalorifer (Kömür)
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (0286) 697 81 80

WEB - https://bozcaadaistiklal.meb.k12.tr

Adres - Alaybey Mahallesi Cumhuriyet Meydanı No44 Bozcaada/ ÇANAKKALE

Yerleşim Yeri - Kurumumuz ilçeye girişte cumhuriyet Meydanı´ndadır.

Adres - Alaybey Mahallesi Cumhuriyet Meydanı No44 Bozcaada/ ÇANAKKALE

Ulaşım Okulumuz ilçe merkezinde olduğundan öğrencilerimiz yaya olarak gidip gelmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Çanakkale ili Bozcaada ilçesi merkezindedir.